Kurv

Luk

Ingen binding
Læs mere her

Brug for hjælp?

Kontakt os!

Få gratis e-bog

Tilmeld dig her

TROFAST - din hund er vores passion!

Hos TROFAST brænder vi for, at du undgår at nå dertil, hvor ‘det med hund’ bliver uoverskueligt! 

Vi tilbyder: 

 • Ekspert godkendte snacks og godbidder
  • HundefoderNørden godkender alt spiseligt i vores serie af TROFAST bokse
 • Ekspert gennemtestede aktiveringslegetøj og øvrige varer
  • Eksperterne fra FJELDSØ.dk har testet alt det vi tilbyder i shoppen
 • De mest populære videns pakker skræddersyede til DIN hund
  • Adfærdsspecialist Camilla Fjeldsø skræddersyer videns pakker, som hjælper dig til at undgå frustrationer omkring opdragelsen af din hund

TROFAST BLIVER DIN FASTE PARTNER, NÅR DU ØNSKER EKSPERTERNES FAVORITTER!

Vores fokus ligger i oplysning! Dette er, hvad der gør TROFAST webshop unik.

Vi ønsker, med vores ekspertviden, at oplyse dig om, hvordan du, selv med hund i huset, opnår:

 • Gode vaner og rutiner
 • Den ro og fokus du gerne vil have fra din hund
 • Friheden til trygt at kunne lade din hund være alene hjemme
 • Sikkerheden i, at du ved, hvordan du tackler den første tid med hvalp
 • Meget meget mere.PÅ TROFAST.DK ER DET VORES MISSION, AT...

 • Du oplever trygheden i, at få ekspertvejledning
 • Du oplever sikkerheden i, at vi altid er parate til at hjælpe dig på vej
 • Du oplever forudsigeligheden, der kommer med vores varemærke - ‘TROFAST boks serien’ - som udvikler sig med din hund, og som støtter dig i ‘livet med hund’ hver eneste måned.Team TROFAST

Vi er et team af dedikerede hundeelskere, som er meget glade for at kunne præsentere TROFAST.dk. TROFAST ekspert team omfatter:Camilla Fjeldsø

Grundlægger af TROFAST, grundlægger af FJELDSØ, hundeadfærds- og klikkerinstruktør og hundeadfærdsspecialist 

Jeg har forberedt dette projektet igennem de seneste tre år, og det ligger mig meget på sinde at sende en speciel tak til alle de, som tålmodigt, interesseret og yderst venligt har hjulpet mig igennem alle de udviklings tanker, der har været en del af processen - fra hjertet tusind tak!


Vi har i Team TROFAST en masse planer for fremtiden, som vi glæder os meget til at udvikle færdigt, så vi kan præsentere dem, til gavn for dig og din hund.


Selv startede jeg min hunde drøm på biologistudiet, Syddansk universitet i 2003, hvor jeg tog alle de dyreadfærds kurser jeg kunne få fingrene i. Da jeg havde fået nok af hvid kittel og mørkt laboratorie og bare ønskede mig pels mellem fingrene, startede alle mine praktiske hunde uddannelser, efteruddannelser, kurser, konferencer mm.I 2007 startede jeg Hundeadfærdsskolen Fyn og fra 2008 har det været min levevej. 


- I 2012 begyndte jeg at uddanne hundeadfærds- og klikkerinstruktører, hvilket til dato er min aller største passion. Det er måden, hvorpå jeg kan nå ud og hjælpe så mange hundeejere og deres dejlige hunde som muligt.


- I 2018 omdøbte jeg Hundeadfærdsskolen Fyn til FJELDSØ, for at give mine elever mulighed for at kunne leve af deres passion under min paraply, uanset hvor i landet de drømmer om dette.


- I 2020 starter jeg nu TROFAST.dk, som yderligere er min store passion, da webshoppen har til formål at sprede viden og tryghed omkring, at man ikke behøver at lede andre steder for at finde alt det, som man har behov for af kvalitet til sin bedste ven. 


Vores speciale er vores TROFAST boks serie, som vi bl.a. pynter med alle de mange års erfaring TROFAST kan levere indenfor træning og adfærd. 

Desuden er vi meget stolte af at kunne præsentere vores ekstremt dygtige samarbejdspartner Ann Kristin fra “HundefoderNørden”. Vi ser frem til mange års nørdet samarbejde.


Sammen med Team TROFAST ser jeg frem til rigtig mange år, hvor udviklingen af nye projekter kan stikke i mange retninger. Du skal dog ikke tvivle på, at TROFAST.dk forbliver hvor TROFAST.dk er!Ann Kristin Meyer

Cand.scient. i Animal Science

Jeg er cand.scient. i Animal Science fra Københavns Universitet med speciale i hundeernæring, og jeg driver min egen hundeernærings virksomhed, HundefoderNørden, hvor jeg hjælper folk med udredninger i forhold til bedre trivsel ved at gå ernæringens vej. 


Hundeernæring er min store passion, og jeg er af den overbevisning, at hundefodring handler om mere end bare at forsyne hunden med energi og nødvendige næringsstoffer. 


Igennem årene har jeg hjulpet mange hunde til at trives bedre - blot ved at ændre deres ernæringsstrategi. Dette inkluderer både raske voksne hunde, allergihunde, overvægtige hunde, drægtige og diegivende tæver, hvalpe og aktive konkurrence hunde. 


Jeg brænder for at oplyse folk om, hvor meget der kan lade sig gøre i forhold til deres hundes trivsel, ved at gå denne vej - ved at opnå en forståelse for, at hundens ernæring er en vigtig brik i det samlede puslespil.


Som en del af Team TROFAST ønsker jeg, at hjælpe dig via oplysning!Regitze Rising

Dyrekiropraktor og Kranio-Sakral Terapeut

Jeg har en lang række uddannelser bag mig, som både inkluderer dyr og mennesker. Jeg er en erfaren terapeut - har arbejdet som professionel behandler siden 1995 - og jeg har egen praksis og klinik ved Århus. 


Jeg brænder for at hjælpe både dyr og mennesker og jeg går helhjertet ind i mine behandlinger af alle de individer der kommer til mig.


Uddannelserne jeg har bag mig er følgende:

Exam. Kinesiolog (1995) og Hestemassør (1996) certificeret Kranio-Sakral terapeut (1997)


Fra 1999-2003 har jeg boet i England og uddannet mig til Dyrekiropraktor (2000) på McTimoney College of Chiropractic (MCC) i Oxford. Jeg har undervist på MCC 2001-2006 og har sideløbende specialiseret mig via en lang række kurser indenfor behandling af mennesker og dyr.


Som en del af Team TROFAST ønsker jeg, at hjælpe dig via oplysning!Runar Næss

Ulveforsker

Runar sagde ja til at deltage som en del af TROFAST ekspert team, med det samme jeg spurgte ham.  Igennem årene har jeg været på rigtig mange af Runars kurser, og han er blevet en kær ven. Jeg har selv altid tusinde ulve spørgsmål til Runar, og det er netop, hvad han gerne vil igennem Team TROFAST - oplyse om ulve og svare på vores spørgsmål. 


Det er mig en fornøjelse at kunne meddele, at vi således bliver holdt i hånden af Runar Næss, som er anerkendt internationalt og som har oparbejdet en enorm viden gennem mange års arbejde med ulve i USA, Sverige og Norge. 


Runar Næss, er blandt andet kendt fra DR2 programmet ”Kysser med ulve”, han har arbejdet i Polar Zoo ved Trondhjem, hvor han har haft ansvaret for deres ulveanlæg. Runar har igennem mange år arbejdet med ulve i både USA, Sverige og Norge og han er en af nordens største kompetencer indenfor hunde og Ulveadfærd. Senest har Runar været indkaldt som ekspert ved sagen i Kolmården dyrepark i Sverige.
Vi er klar til at hjælpe dig på TROFAST.dk!


Din hund er vores passion ®